Jan 1, 2009

2008 Menjadi Sejarah, Tirai Baru 2009



2008 menutup tirainya dan bermulalah 2009. Pelbagai pengalaman yang saya lalui sepanjang tahun lepas, kenangan manis dan pahit. Dan yang paling penting, blog slumbeRAJA mengembangkan sayapnya pada tahun tersebut.

Bermula sebagai sebuah blog yang percubaan, saya tidak sangka masa yang luangkan bersama blog ini tidak sia-sia. Dalam tempoh 4 bulan sahaja, blog ini berjaya meningkat rankingnya walaupun kadangkala saya terlalu sibuk sehinggakan mengabaikan blog ini.

Tidak lupa, saya berkenalan dengan rakan-rakan blogger yang sudi singgah di blog yang tidak seberapa ini. Ada antara mereka yang sanggup meluangkan masa membantu dalam dunia blogging. Jasa anda tidak akan saya lupakan. Kepada para pengunjung yang sudi memberikan komen-komen membina, saya amat mengalu-alukan pandangan anda.

Apakah matlamat utama anda untuk tahun 2009?

12 comments:

Jessen said...

Happy new year dude! My new year resolution is to be very rich! lol Of coz I'm just dreaming. :)

hyperX said...

A joke to share. My new year resolution is 1920x1080, full HD. :p

zool said...

memang banyak matlamat tahun 2009.. Antaranya nak kawin kot..

♥corcraze♥ said...

hepi new year!
and as for me..bnyk jgk ada yg dah dinyatakan di blog juge(wpon 1je sebenarnya).
antaranya nak buat yg terbaik in my study!

Nem0 o0h Nem0 said...

salam maal hijrah
dan
selamat tahun br,

moga tahun ni
jd lebih baik dr tahun sebelumnyerr..=)

mtlamat utama nk sambr dlsr nikon..=p

~~Noli said...

hi..slmat tahun baru

Mr. azmie said...

hapy new year...salam singgah...

http://azmie-computers.blogspot.com/

dBagHaNi said...

epy nw yr tu 2

Anonymous said...

happy new year n janganlah lagi membuat entry yg sangat sensitif especially dlm hal2 keagamaan .. hati2 with your words ... kata2 lagi tajam dr pisau bukan ? :) terlanjak sekali dah takley undur

humbleandmodest said...

blog ilovepdf tu ko punya ke?
why i can't leave comment there?

KAIROLE said...

Selamat new year~ huhu ko memng slumber ;) ***2009***

miszrLina said...

hepi new year!

slumber2 slalu...hehe