Aug 22, 2008

Kebetulan? Takdir?

Soalan: Berapakah peratuskah kemungkinan untuk anda bertemu orang yang sama (stranger) dalam beberapa hari berturut²?
Jawapan:Hampir kosong...

Saya sentiasa mempunyai teori sendiri dalam banyak perkara. Dalam kes ini, teorinya adalah sekiranya anda terserempak dengan stranger kebarangkalian untuk anda terserempak dengan orang yang sama adalah mustahil.

Beberapa hari lepas, saya keluar lepak bersama member² ke Pavilion Bukit Bintang. So, untuk dijadikan ceritalah kan saya terserempak dengan seorang awek yang agak menarik berjalan² dengan rakan²nya. And to be honest, saya agak tertarik kepada dengannya (of course lah, kalau cantik takkan tak suka ;p). So, adalah usha² sikit (ala, just for fun and rasanya dia perasan...oops).

Dua hari kemudian, saya terserempak semula dengan awek tersebut berdekatan dengan kawasan rumah. Ouch, saya seriously tak expect benda macam nie akan berlaku disebabkan teori saya tu. Nasib baiklah time tu saya tengah driving and kereta pula tinted.

Moral of the story, apapun yang anda buat di luar, behave yourself!

p/s: TAKDIR? JODOH? haha...

2 comments:

fali said...

Abih tu.. tak ayat ke awek tu?

That's a sign bro. Go for it. Hehe ;)

♥corcraze♥ said...

hahaha..yeah..a sign..
try lah mana tau dpt..
tp kena tgk yg mcm slumber post sblm ni tu..
rupa paras vs intelektual..heh..
lepas tu ada terserempak lg x?