Jun 3, 2009

I'm Not Dead Yet!


Ya, saya masih hidup dan sihat. Sudah agak lama saya tidak mengupdate blog ini kerana banyak sebab-sebab yang tidak dapat saya nyatakan di sini.

Sebenarnya saya sedang melakukan perubahan yang agak drastik kepada blog ini. Sudah agak bosan melihat template blog ini yang kurang menarik.

Bila anda berkata seperti berikut: -

"Malasnya nak update blog. Lecehnya!"
"Alah, nanti-nantilah. Bukannya lari ke mana pun blog tu"

Bermakna anda sudah hilang passion terhadap perkara yang anda minati sebelum ini. Saya rasa orang yang berkata seperti: -

"Alah, malasnya nak bangun pergi kerja hari ni. Rasa nak ponteng je!"

Tentu faham maksud saya.

Sebenarnya saya agak terkejut kerana walaupun saya tidak mengupdate blog ini, masih ramai yang terus berkunjung di sini. Mungkin hasil kerja keras saya terhadap blog ini kini telah beroleh ganjaran?

Berbalik kepada perubahan baru, proses ini mungkin akan mengambil masa dalam 2 - 3 hari. Jadi, diharapkan anda semua bersabar dan teruskan bersama blog ini ^_^.

28 comments:

LuN said...

ya, kembalikan passion anda

eiza in the house.. said...

semoga blog nie lagi ceria dr sebelumnya wokey..:)

SiS-lin said...

wah2 lepas ni lg impresif le blog dia..chaiyokkk!!!! sis-lin tggu perubahan nye oke...

[Q.e.M.a] said...

hehe~
welkam bax ^_^

meo188 said...

bring it on!!!!!!!!!

lovechenta said...

dh brp ari ni.. dh lebih dr 2-3 ari ni.. caiyok! caiyok!

SyamZone™ said...

Slow2 kayuh...

candy said...

保健資訊:
保健食品,樟芝,納豆
美食資訊:
蛋糕,彌月蛋糕,乳酪蛋糕
巧克力,chocolate,巧克力蛋糕
住宿資訊:
MOTEL,汽車旅館,台中住宿
日韓服飾:
日系服飾,服飾批發,流行服飾
看護資訊:
看護,居家看護,看護中心
居家看護,看護,看護中心
看護,居家看護,看護中心
法拍資訊:
法拍屋,法拍,法拍屋
汽車百貨:
大樓隔熱紙,汽車隔熱紙,隔熱紙
其他資訊:
棧板,塑膠棧板,會計事務所
大陸新娘,外籍新娘,柴犬
東北新娘,大陸新娘,外籍新娘

candy said...

整形資訊:
縫雙眼皮,整形,果凍矽膠
電波拉皮,整形,果凍矽膠
婦女資訊:
試管嬰兒,婦產科,肉毒桿菌,不孕症
旅遊資訊:
墾丁一日遊,墾丁旅遊,墾丁旅遊網
高雄一日遊,高雄旅遊,高雄縣旅遊
阿里山旅遊,旅行社,機票
清潔資訊:
地板拋光,居家清潔,清潔公司
白蟻,除蟲,跳蚤
除白蟻,白蟻防治,防白蟻治
瑜珈資訊:
瑜珈,瑜珈教室,瑜珈補習班
瑜珈教學,瑜珈教室,高雄瑜珈
行銷資訊:
SEO,搜尋行銷,搜尋行銷
網站排名,網路排名,網路行銷
網頁優化,關鍵字,關鍵字行銷

Bakhtiar said...

I tried to change my template, last-last banyak function tak boleh guna, so I got to stick to current template for a while. Blogspot macam tak banyak pilihan la.

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Johnny Ong said...

hebat juga. takde update pun boleh menarik pembaca

whitetulip said...

Salam.

Wow..bunyi cam nak buat Gerakan Bawah Tanah jerr...caiyok...teruskan usaha anda. Bila nak launch?Jan lupa jemput teman eh..ekeke

sharamli said...

dah lama sgt dh ni

Adry said...

nanti update jangan tak update..

joegrimjow said...

sheffield puna group kot

Hisham said...

hye salam jengah...ape dh jd>???..kite tkr link k

cik CumeY said...

hiii...blog walking..walk walk

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Ezuca said...

hi friend! nice site you've got here...can we xlinks? ^_^

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

lankapo said...

hehe kata 2 3 hari ni dah 2 3 bulan dah hehe

carik balik passion anda

saya pun pernah berada di situ..

Proton Inspira said...

Good to hear you're still alive. Haha !

Anonymous said...

agendas
calendarios personalizados
calendarios 2012
agendas 2012
Hydroxycut
calendarios
calendarios personalizados
Nitro-Tech
dipticos
buzoneo
casa lola
mailing
flyers
folletos
imprenta online
impresion
tripticos
hoteles en el pais vasco
Animal Cuts
centro especial de empleo
NO Xplode
imprenta

NICETEAMRO said...

1. Laman Iklan Percuma Malaysia Terbaik!
2. Malaysia Blog Directory!
3. Sistem Andaforex
4. Laman Iklan Percuma Singgahiklan!
5. Greatest Free Advertising Malaysia
6. Laman Iklan Online Malaysia
7. Iklan Percuma Online Internet Di Malaysia
8. Story Blog
9. Free Download Movies Blog

Anonymous said...

花蓮租車網,花蓮租車,花蓮住宿,花蓮租車,花蓮包車,花蓮旅遊,花蓮泛舟,花蓮旅行社,花蓮旅遊,花蓮溯溪,花蓮地圖,花蓮租車,花蓮包車,花蓮旅遊,花蓮包車,泛舟,花蓮溯溪,秀姑巒溪泛舟,花蓮飯店,花蓮旅遊,花蓮租車,花蓮泛舟,花蓮租車,花蓮旅行社,租車,花蓮泛舟,花蓮賞鯨,花蓮泛舟,花蓮泛舟,花蓮溯溪,秀姑巒溪泛舟,花蓮泛舟,泛舟,花蓮泛舟,花蓮泛舟,花蓮泛舟,溯溪,花蓮溯溪,租車,溯溪,花蓮租車,台東租車,花蓮賞鯨,花蓮溯溪,秀姑巒溪泛舟,花蓮賞鯨,花蓮溯溪,花蓮泛舟,賞鯨,溯溪,花蓮租車,花蓮租車行,花蓮租車費用,花蓮租車推薦,租車

Anonymous said...

台東租車,花蓮租車,花蓮民宿,花蓮租車,台北租車,慕谷慕魚,慕谷慕魚,花蓮租機車,花蓮租車,花蓮飯店,花蓮住宿,台北租車,花蓮包車,花蓮租車,花蓮租車,花蓮旅遊,花蓮租車,花蓮旅遊,花蓮租車,花蓮旅行社,花蓮租車,花蓮租車,花蓮租車,花蓮海洋公園,花蓮包車,花蓮旅遊,花蓮包車,花蓮租車,花蓮旅遊,花蓮租車,花蓮租車,花蓮租車,花蓮租車,花蓮租車費用,旅行社,花蓮旅遊,花蓮旅行社,花蓮旅行社台東旅遊花蓮住宿,太魯閣國家公園,兆豐農場,理想大地,七星潭,花蓮地圖,花蓮飯店,花蓮租車,台東租車,花蓮賞鯨,花蓮溯溪,花蓮租車,台北租車,秀姑巒溪泛舟,花蓮賞鯨,花蓮溯溪,花蓮租車