Mar 31, 2009

10 Jawapan Paling Mengarut Untuk Peperiksaan!

Terjumpa post ini di salah sebuah blog. Saya terbayangkan reaksi guru yang menanda kertas jawapan tersebut. Samada ketawa pecah perut ataupun bengang tahap super. Apa pun saya memang tabik pada pelajar yang begitu berani memberikan jawapan sebegini. Walaubagaimanapun, adik-adik yang masih bersekolah jangan meniru aksi sebegini.










7 comments:

Maza's said...

Hahahahahahahaha...!!!!! bangang tul jawapan dia.... hahahaahhaha ni yang jwb ni aku rasa bukan bdk2 nakl2, tp budak2 kreatif...hehe leh join raja lawak la...

alif-mikail said...

koi syak .. cekgu dia confirm gantung diri... hahahahahaha

krio said...

pizik ngan add math memang aku sakit pale mase spm dulu...
nasib baik aku suka kt cikgu add math aku, kredit la jugak!
pizik lulus je sbb aku Xska cikgu dia...
Tak mustahil bebudak jawab cam tu kalo otak dah blank gile...

Memang Lawak said...

ini memang super lawak..sepuluh kali aku tgk...sepuluh kali aku gelak..hahahahahaha

HuRuL_Aini said...

hahaha...nak ketawa tengok...tapi fikir baik2...harap yang jawap ni cuma budak2 nakal....risau bila fikir generasi skarang x tau nak jawap exam, & bagi jawapan gila2 mcm ni....lukis batman, ninja turtle, gajah & lain2 tu tunjuk mcm diorang x reti lansung nak jawap...tapi ada juga jawapan ala nakal2 mcm ninja turtle tu, tu tunjukkan dia dpt agak apa topik yg ditanya....huhu

Admin said...

maza's: agak-agak kalau kat malaysia kene rotan x?

alif-mikail: mmg cikgu boleh give up, tgk yg no 3 dari bawah tu, cikgu dier siap cakap "oh dear" haha.

krio: sama la kite, fizik ngan add math mmg teruk. hehe.

memang lawak: haha, ada lagi nie, nanti post lagi... tunggu...

hurul_aini: rasa-rasa mmg dh ade kt mesia yang jawab camtu. hehe. cikgu je segan nak share.

Gee said...

....ahahahahahahaha sembarang ja!!! adeiiii