Nov 25, 2008

Jualan Jimat Malaysia: Tawaran Tahunan Terunggul



Saya terlihat poster ini di Bukit Bintang baru-baru ini. Dalam kegawatan ekonomi yang melanda dunia termasuk di Malaysia, adakah rakyat masih mampu untuk membelanjakan wang mereka bagi tujuan membeli-belah?

7 comments:

zamz said...

dont be surprise kalau still ada lagi yg suka shopping tak hengat masa gawat nih..

tapi ikut cakap2 org2 kat kedai tu..dah berkurang dah org shopping esp kat kedai2 mahal..

kusu said...

duit diorang..selagi ada selagi tu nak abiskan..
haha

alien said...

duit keluar macam air...
nak menyimpan duit susah..macam menyimpan bom
nak mencari duit susah..macam mencari rambut dalam tepung..

ari said...

ermmm..gawat memang gawat...nafsu shoping?...kuasa beli?...
Wanita..Shoping..menguasai bandar....
Bandar?...kasut tinggi? merah?..
banyak yg tersirat...
psikologi iklan yang mantap...
hohohoohohoh

tun teja said...

jualan jimatt wow!! tun wajib pegi nih.
jimat byk takkk?

kruel said...

Nak tengok orang lagi gila shopping dan orang yang menyebabkan kita shopping, baca posting aku pada 26.11.08 - http://kruel-legalcat.blogspot.com/2008/11/while-people-talk-about-recession.html

akmaraxiah said...

hahaaa..
org soping x kire mase laa.
gawat ke x ape ade kesah, klu duet da bkepuk2.
ku partime kt pavilion hari2 tgk umat manusia soping sakan..
bese lah dorg.
mwahahaa~