Sep 13, 2008

Fotokem: Stock Clearance

Semasa melawat Matta Fair minggu lalu, saya terserempak dengan satu event lain yang turut berlangsung di PWTC. Cuba teka event apa? Jeng jeng jeng...


Ini adalah sebahagian gambar-gambar yang diambil menggunakan digital camera rakan saya (8MP).

Booth Sony

Booth Nikon

Booth Olympus

Booth Lumix


Booth Pentax

Sewaktu mengunjungi Fotokem, saya tidak mempunyai niat untuk membeli digital camera, hanya sekadar berjalan-jalan dan melihat produk terbaru di pasaran. Dalam kebanyakkan booth, Pantax dan Kodak begitu berbesar hati memberikan tips kepada saya dalam memahami lebih lanjut mengenai digital camera.

Mungkin disebabkan oleh Fotokem inilah yang mendorong saya untuk ke Low Yat tempoh hari.


4 comments:

Tie said...

Ooo..teringin nak pergi..tgk gambar je..kita kat ganu ni apa laa yang ada..hu hu..

Fazrul Shahril said...

Salam Bro,

Saya beli digital camera dari KODAK, hampeh, pakai sat ja rasa macam screen nak rosak.. harga RM390 5MB macam tak berbaloi...

Tak tau ada warannty ka tak ni hee..

Anyway very nice info..

ebob said...

tipu nih..xnak caya lah...xder gmbr slumberaja pon kat situ...xderk bukti yg slumberaja g situ...

lalalalalaaaaaaaaaaaaa...

Biskutz said...

wah.. beshnyer.. teringin sgt nk bli kamera terbaru.. tapi fulus takder agi ni.. adeh.. tengok booth2 yg der cam nk pi jer..