Feb 13, 2009

Berhati-Hati Memilih Filem Hollywood!





Saya rasa mungkin ramai antara anda yang telah mengetahuinya tetapi saya tetap ingin berkongsi dengan mereka yang masih belum pernah membacanya. Di atas adalah komen dari artis terkenal Hollywood mengenai isu Israel dan Palestine.

Jadi, selepas ini jika anda ingin menonton mana-mana filem yang dibintangi oleh artis-artis berikut, fikir dahulu sebelum membeli tiket wayang. Wang tiket anda mungkin digunakan oleh artis-artis tertentu bagi disalurkan kepada Israel.

7 comments:

Tny said...

Macam2 lah pendapat dieorang tu kan..

JHaZKiTaRo said...

hmmm... entry yg menarik. thanx for posting!!

Farah Aminuddin said...

keenu reeves!! argh. x minat dhla pasni. siot je

slumbeRAJA said...

tny: bergantung kepada asal usul dan persekitaran mereka.

jhaz: thanks bro.

farah: haha, sorry. sekarang nie kita dah tau lah mcm mana pendirian mereka. kalau still minat, jangan tgk wayang, download free je supaya mereka tak dapat duit kita.

twenty-six said...

secara umumnya tahu bahawa para celebriti luar negara begitu mengelak untuk mengeluarkan pendapat pro-choice,racist,anti-semitik mereka (ada juga secara terangan pernah dan diminta memohon maaf secara terbuka)..

boleh saya tahu dimana sumber ini diambil?

Zana S said...

kenyataan al pacino tu paling tak pasti jawapan dia.

tapi kalau dia mcm harisson ford mmg bangkai gile la dia.

adeh..

lagi baik takyah tgk citer omputih nie.

♥corcraze♥ said...

aduhai..nie rupanya pendpt dorg erh..
does angenlina really meant it??
wil smith neutral..
xsangka brtul ngn apa yg tom cruise ckp..jahanam btol..eeee....!!