Dec 14, 2008

Seks Dalam Kenderaan (18sx)



Macam-macam ragam manusia zaman sekarang. Sebenarnya perkara ini bukan sesuatu yang baru buat saya kerana sudah beberapa kali terserempak dengan perkara sebegini. Maksud saya bukan pasangan yang mati di dalam kereta tetapi pasangan yang melakukan maksiat di dalam kenderaan mereka.

Tahun lepas, saya terserempak dengan pasangan Melayu, masih lagi pelajar jika tidak silap saya yang turut melakukan perkara yang sama. Pada malam tersebut saya lihat gadis Melayu tersebut masih lagi bertudung tetapi keesokkan harinya, tudung sudah dicampakkan entah di mana. Samada mereka masih hidup ataupun tidak saya tidak pasti kerana enjin kereta dan air-conditioning masih dipasang.


(sumber: http://www.jimbarker.net)

Saya rasa ramai yang pernah melihat adegan-adegan sebegini. Jika anda belum pernah, ringankan kaki anda ke taman-taman permainan atau kawasan tempat meletak kenderaan di sekitar kawasan flat/apartment/condominium di sekitar Lembah Klang ini. Saya percaya anda akan dapat melihat remaja melakukan perkara tidak senonoh sebegini.

Kepada yang bukan beragama Islam, jika anda ingin melakukan perkara sebegini, fikir dua kali sebelum buat.

11 comments:

Arth Akal said...

sex in car is pretty common but dude was actually screwing a 13 girl.

if he was still alive he could've been charged and jailed for raping a minor.

shaxx said...

waht a way to die... huh...

renaye said...

gosh. what an adventure to be dead in the car...

Baby said...

gambar u tu interesting lah. zaman sekarang, apa2 boleh jadi.

renaye: dead in the car not nice lah. where got comfortable?

Keong said...

sex with under aged gal some more.

smaelz said...

Not good memory for the family i guess.. screwing underage girl ang die.. huish~~

Lisa said...

wahhh, like that also can

LadyBie said...

Bila baca paper pagi semalam, terkejut gila..she was only 13~ adeih..apa nak jadi la..

EiNS said...

Tu ah, umo baru 13...mati plak dalam keadaan yg memalukan :(

sufian said...

pernah nampak kat tepi pantai balok..kete tinted giler..cuma tak mampos je macam kisah ni..

bluecrystaldude said...

Baik buat kat tepi kolam k mane k.. kalau dah alang2 nak buat ar